Το Cottage λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή απο τις 7:30π.μ έως 17:30μ.μ. Η αρχή της σχολικής μας χρονιάς είναι η 1ηΣεπτεμβρίου και και η λήξη της  31 Ιουλίου. Τους μικρούς μας φίλους τους περιμένουμε δύο μέρες πριν την έναρξη της σχολικής μας χρονιάς,ώστε να έχουμε τον χρόνο να γνωριστούμε και να ξεκινήσουμε με τον πιο όμορφο τρόπο το μαγικό μας ταξίδι.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ THE COTTAGE, ΤΟ ΠΙΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Το έμπειρο διδακτικό προσωπικό μας, προσφέρει στο παιδί σας, την υψηλότερη ποιότητα προσχολικής αγωγής. Δώστε του την ευκαιρία να μάθει σωστά ελληνικά και αγγλικά και να αναπτυχθεί μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, όπου η ασφάλεια και η προστασία του είναι το πρωταρχικό μέλημά μας.

Ο σταθμός μας διαθέτει μεταφρεβικό, προπρονηπιακό,προνηπιακο τμήμα καθώς και τμήμα νηπιαγωγείου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Τα παιδιά, υπό την φροντίδα μας, μαθαίνουν να φροντίζουν το ένα το άλλο αλλά και να μεριμνούν για το περιβάλλον. Οι υψηλού επιπέδου σύγχρονες εκπαιδευτικές δραστηριότητές μας κατευθύνονται από την μοναδικότητα και τις προσωπικές ανάγκες του κάθε παιδιού, με αποτέλεσμα το σχολείο να αποτελεί μια ευτυχή και κινητήρια εμπειρία για όλα τα παιδιά.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

Το προσωπικό του The Cottage είναι άρτια καταρτισμένο και αποτελείται από δασκάλες πανεπιστημιακής κατάρτισης , οι οποίες φροντίζουν για την κοινωνική, συναισθηματική, νοητική και ψυχολογική ανάπτυξη του κάθε παιδιού, τόσο ως μέλος μιας ομάδας όσο και μεμονωμένα. Το πρόγραμμα του Σταθμού μας περιλαμβάνει καθορισμένες ετήσιες επισκέψεις εκπαιδευτικού περιεχουμένου σε μουσεία και θεατρικές παραστάσεις.)

1 Aξιολόγηση για The Cottage

elenioannou7414 1 Aξιολογήσεις
Σχόλια
5.0.0

Παρα τους φόβους και τις ανασφάλειες μου, το παιδί μου προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στο σχολικό περιβάλλον του Cottage. Οι νηπιαγωγοί πάντα με το χαμόγελο και την αγκαλιά τους ανοιχτή. Το παιδί μου κάθε μέρα ανυπομονεί να πάει στο σχολείο και κάθε μεσημέρι έχει ένα σωρό πράγματα να μας διηγηθεί!! Είμαστε τυχεροί που βρήκαμε αυτό το σχολείο, ευγνώμονες στις δασκάλες που με ενσυναίσθηση προσεγγίζουν κάθε παιδί και κάνουν την κάθε μέρα τους τόσο μοναδική!! Το πρόγραμμα ελληνοαγγλικό και το περιβάλλον πεντακάθαρο… Είναι πολύ σημαντικό για μια μαμα να ξέρει πως το παιδί της περνάει όμορφα σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, που όμως είναι μικρό μπροστά σε όσα μας έχει προσφέρει αυτό το σχολείο… ευχαριστούμε από καρδιάς!!

Η αξιόλγηση αυτή ήταν ...; Interesting 2 LOL 0 Love 0