ΣΟΥΖΑΝΑ

 

Γράψε την πρώτη Aξιολόγηση

Ο Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο «ΣΟΥΖΑΝΑ» ιδρύθηκε το 1975 από την Αντωνία Ιωσηφίδου. Ήταν ένας από τους πρώτους παιδικούς σταθμούς που λειτούργησε στο Χαλάνδρι.
Η αρχική διεύθυνση βρισκόταν στην οδό 25ης Μαρτίου. Το 1994, μεταφερθήκαμε μακριά από τη φασαρία και την κίνηση, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον στην οδό Διονύσου 34. Σε ένα άνετο κτίριο που ήδη λειτουργούσε ως σχολείο, 600τμ, σχεδιασμένο και χτισμένο για τις ανάγκες και την ασφάλεια των παιδιών.
Το κτίριο είναι άνετο ηλιόλουστο, με μεγάλο κήπο, δέντρα, γκαζόν και παιχνίδια. Αποτελείται από 5 διδακτικές αίθουσες με μεγάλα παράθυρα και πλούσιο παιδαγωγικό υλικό. Υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και ευρύχωρη τραπεζαρία. Τα προγράμματα πραγματοποιούνται από έμπειρους νηπιαγωγούς, νηπιοβρεφοκόμους, δασκάλα ρυθμικής, χορού, μουσικής, ξένων γλωσσών, δασκάλους τένις και κολύμβησης.
Επίσης τα παιδιά παρακολουθούνται συστηματικά από ψυχολόγο, λογοπεδικό, παιδίατρο, και παιδοδοντίατρο. Η μεταφορά των παιδιών γίνεται με τα σχολικά μας λεωφορεία που τηρούν όλες τις προδιαγραφές για ασφαλή μεταφορά. Παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών.
Ο σταθμός μας λειτουργεί καθημερινά από τις 07:00 έως τις 17:30.