Γλυκές Φωνούλες

Ελληνοαγγλικός Βρεγονηπιακός Σταθμός

Γράψε την πρώτη Aξιολόγηση

Καλωσήρθατε στις Γλυκές Φωνούλες!

Η φιλοσοφία μας

όλη η εκπαιδευτική διαδικασία του σταθμού μας επικεντρώνεται στη φροντίδα της ευχάριστης και παραγωγικής διαμονής των παιδιών προκειμένου να ενσταλάξει και να δημιουργήσει στους νέους φίλους μας βασικές αξίες της ζωής όπως η αγάπη και ο σεβασμός προς τους συνανθρώπους, το περιβάλλον, τη φιλία, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη.

Ο στόχος μας, στις Γλυκές Φωνούλες είναι να δημιουργήσουμε ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον που αποπνέει ζεστασιά και αγάπη, ώστε οι μικροί μας φίλοι να μπορούν να αναπτύξουν την προσωπικότητα και τις δεξιότητές τους με ασφάλεια.
Το προσωπικό και οι εξωτερικοί συνεργάτες μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι, έτσι ώστε να ανταπεξέρχονται με επιτυχία στο μεγάλο φάσμα των δραστηριοτήτων που παρέχουμε στους μικρούς μας φίλους.

Το Προσωπικό μας

Το προσωπικό μας κάτω από τις οδηγίες της διεύθυνσης του σταθμού εμφορείται από δυο σπουδαίους παράγοντες που καθορίζουν την ποιότητα της παρεχόμενης από τον σταθμό μας προσχολικής αγωγής: την ανθρωπιά και την αμέριστη αγάπη προς τα παιδιά, με παράλληλο σεβασμό και εκτίμηση προς τους γονείς. Με όχημα τους παραπάνω παράγοντες η εκπαιδευτική διαδικασία (στην ελληνική και αγγλική) το εκπαιδευτικό παιχνίδι και οι λοιπές δραστηριότητες γίνονται σε ονειρεμένο περιβάλλον με πλήρωση όλων των κανόνων ασφαλείας και προστασίας σε τέτοιο βαθμό που όλοι οι μικροί μας φίλοι αισθάνονται σαν το σπίτι τους και είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Το διδακτικό προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης που συμβάλλουν στην κοινωνικοποίηση, σωματική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών.

Εκπαιδευτική φιλοσοφία-εκπαιδευτικό έργο: όλη η εκπαιδευτική διαδικασία του σταθμού μας επικεντρώνεται παράλληλα με την μέριμνα για την ευχάριστη και παραγωγική διαμονή των παιδιών, στο να εμφυσήσει και να θεμελιώσει στους μικρούς μας φίλους βασικές αξίες της ζωής, όπως η αγάπη και ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον, η φιλία, η συνεργασία, η συναδελφηκότητα και η αλληλεγγύη.

Στόχος μας με την ανάπτυξη των παραπάνω αρετών είναι να διαμορφώσουμε σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία σωστούς ανθρώπους οι οποίοι θα μπορούν να προσφέρουν στην κοινωνία.