Χαρούμενη αγκαλιά

 

Γράψε την πρώτη Aξιολόγηση

Γνωρίζοντας ότι τα πρώτα 5 χρόνια της ζωής του ανθρώπου είναι τα πιο βασικά για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς του και στοχεύοντας στην πρόληψη και όχι στη θεραπεία δημιουργήσαμε τον πρότυπο παιδικό σταθμό Χαρούμενη Αγκαλιά. Ένα πρότυπο κέντρο ελεύθερης έκφρασης, γνώσης δημιουργίας . Με αυτόν τον τρόπο θα διαμορφώσουμε παιδιά με υγιή ψυχισμό που θα καταφέρουν να εξελιχθούν σε ολοκληρωμένες ενήλικες προσωπικότητες στο μέλλον.

Φεύγοντας από την πρώτη στοργική αγκαλιά της οικογένειας το παιδί καλείται να ενταχθεί στο πρώτο κοινωνικό σύνολο, το σχολείο όσο πιο ευχάριστα γίνεται για αυτό. Στον παιδικό μας σταθμό αυτό επιτυγχάνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί δίνει προτεραιότητα στην ψυχολογία του παιδιού και θέτει το θεσμό της γνώσης σε νέες βάσεις.

Το κτίριό μας στεγάζεται σε μια πλήρως ανακαινισμένη διώροφη μονοκατοικία, στην οδό Σάκη Καράγιωργα 100 Α στη Γλυφάδα. Αποτελείται εσωτερικά από αίθουσες 200 τ.μ. που τηρούν όλους τους σύγχρονους κανόνες ασφαλείας και έχει εξωτερικά 200 τ.μ. προαύλιο χώρο με φυσική σκίαση από δένδρα.