Χαρά Έκφραση Δημιουργία

 

Γράψε την πρώτη Aξιολόγηση

Ο βρεφονηπιακός σταθμός μας λειτουργεί από το 1998.
Λειτούργησε αρχικά σαν βρεφικός στον Κορυδαλλό με την επωνυμία “Τα Λουλούδια της Χαράς”. Το 2002 μεταφέρθηκε στον Πειραιά στην περιοχή της Παλ.Κοκκινιάς όπου λειτουργεί έως σήμερα.
βρεφονηπιακός σταθμός και Νηπιαγωγείο
Διευθύντρια είναι η Χαρά Γεωργοπούλου νοσηλεύτρια – βρεφονηπιοκόμος (η οποία πριν την λειτουργία του σταθμού εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών για οκτώ χρόνια).
Ο σταθμός έχει άδεια να φιλοξενεί βρέφη από 40 ημερών μέχρι και την είσοδό τους στο Δημοτικό σχολείο.
Τα τμήματα που λειτουργούν είναι: βρεφικό, μεταβρεφικό, προ-προνηπιακό, προνηπιακό και Νηπιαγωγείο (ανάλογα με την ηλικία του παιδιού).
Το ωράριο λειτουργίας του βρεφονηπιακού σταθμού είναι από 06:30 έως 17:00 και το σχολικό μας εξυπηρετεί από 06:00 έως 17:30.
βρεφονηπιακός σταθμός και νηπιαγωγείο
Υπάρχει παρακολούθηση από παιδίατρο, οδοντίατρο, ψυχολόγο, λογοθεραπευτή και φυσιοθεραπευτή.
Παρέχονται τρία γεύματα: δεκατιανό, μεσημεριανό και απογευματινό που παρασκευάζονται στο χώρο μας.
Το σχολικό μας είναι καινούργιο, διαθέτει ατομικές ζώνες και κλιματισμό. Καλύπτουμε τις περιοχές Νίκαια – Αγ. Ι. Ρέντη, Νεάπολη, Κορυδαλλό, Π. Κοκκινιά, Καμίνια, Κερατσίνι.
Εκπαιδευτικές δραστηριότητες: παραμύθι, μουσική, δραματοποίηση ζωγραφική χειροτεχνία, προμαθηματικές έννοιες, προγραφή, αγγλικά και προαιρετικά εκπαιδευτικές εκδρομές, Η/Υ, παραδοσιακοί χοροί και καλαθοσφαίριση.