Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη – Νέο Φάληρο

 

Γράψε την πρώτη Aξιολόγηση

Με πολλαπλά επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας στο ενεργητικό του, εντυπωσιακές εγκαταστάσεις με κήπο, παιδική χαρά, αλλά και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό ο βρεφονηπιακός παιδικός σταθμός-νηπιαγωγείο «Λαμπίρη» έχει να καμαρώνει για το ότι πληροί όλα τα σύγχρονα κριτήρια εκπαίδευσης.

Καλώς ορίσατε στα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη!

Βασική αποστολή των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη, δεν είναι να αποτελέσουν απλά έναν χώρο μάθησης όπου τα παιδιά θα διδαχθούν μια συγκεκριμένη εκπαιδευτική ύλη. Από την ίδρυση των Εκπαιδευτηρίων μας, πρωταρχικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο σχολείο για τα παιδιά μέσα στο οποίο θα μπορέσουν να αναπτύξουν αρμονικά και πολύπλευρα κάθε πτυχή του χαρακτήρα τους, να ολοκληρωθούν ψυχικά και συναισθηματικά, να αποκτήσουν γερές βάσεις & εφόδια για το μέλλον ώστε να εξελιχθούν σε προσωπικότητες έτοιμες να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις τις ζωής. Όλες οι προσπάθειες που καταβάλλουμε προσανατολίζονται στην επίτευξη του παραπάνω στόχου ενώ αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι, καθώς η αναγνώριση του έργου μας είναι πια αναμφισβήτητο γεγονός.

Ανακινώντας το παρελθόν και προσβλέποντας στο μέλλον, παρακολουθώντας την εξέλιξη των αποφοίτων μαθητών μας αλλά και εκτιμώντας την προτίμηση και την εμπιστοσύνη, που μας εκδηλώνουν οι γονείς των παιδιών μας διαπιστώνουμε πως τα εκπαιδευτήρια μας απέκτησαν βαθιές ρίζες στο κοινωνικό στερέωμα. Επιπλέον, οι υψηλές επιδόσεις των μαθητών μας αποτελούν ένα ακόμη στοιχείο αδιάλειπτης επίτευξης των εκπαιδευτικών μας στόχων. Θεωρούμε την εκπαίδευση καταλυτικό παράγοντα στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του ατόμου, γι’ αυτό δίνουμε ιδιαίτερη προτεραιότητα στην επίτευξη της γνώσης και στην καλλιέργεια του ήθους.

Με την τελειοποίηση των κτιριακών μας εγκαταστάσεων και του εκπαιδευτικού μας εξοπλισμού, την επιλογή ενός άρτια καταρτισμένου διδακτικού προσωπικού, την επανεξέταση των εκπαιδευτικών σκοπών – στόχων μας, τη συμβολή των αναλυτικών προγραμμάτων, την εφαρμογή των κατάλληλων μεθόδων διδασκαλίας και την ενσωμάτωση νέων, τη χρήση όλων των σύγχρονων εποπτικών μέσων, την ποικιλία των εξωσχολικών δραστηριοτήτων, την οργάνωση πλούσιων δανειστικών βιβλιοθηκών, μεγιστοποιούμε τις πιθανότητες και τις ευκαιρίες για την καλύτερη μόρφωση όλων των παιδιών μας, διευρύνοντας συνεχώς την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Η σταθερά ανοδική μας πορεία και η ολοένα αυξανόμενη απήχηση του έργου μας προσδίδουν έναν υψηλό βαθμό ευθύνης αλλά και μας απονέμουν την τιμή και το δικαίωμα της διάκρισης της υπεροχής και της προοπτικής.

Για τα εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Η Ασφάλεια

Η Υγεία και

Η σωστή διαπαιδαγώγηση

του παιδιού είναι τα σημαντικότερα στοιχεία.

Το πρόγραμμα προσχολικής αγωγής μας είναι σχεδιασμένο ώστε να στηρίζει την ατομικότητα, ανάγκες και αξίες κάθε παιδιού. Με στόχο την φροντίδα μας για να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια, δεξιότητες αλλά και γνώσεις προσφέρουμε γερές συναισθηματικές βάσεις για την ομαλότερη και αρτιότερη ανάπτυξη και εκπαίδευση των παιδιών.