Παραμυθούπολη

 

5.0/51 Aξιολογήσεις

Οι χώροι

Ο παιδικός σταθμός στεγάζεται σε ένα διατηρητέο νεοκλασσικό κτίριο στον πεζόδρομο της οδού Σχιστής στην Καστέλλα του Πειραιά και παρέχει πάνω από 350 τ.μ. δημιουργικής ενασχόλησης. Υπάρχουν τάξεις ενασχόλησης νηπίων με κυκλική εναλλαγή, κουζίνα, τραπεζαρία, δωμάτιο ύπνου και μπανάκια σε κάθε όροφο.
Επίσης διαθέτουμε ένα υπέροχα διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο με θέα την θάλασσα, που πληρεί όλες τις προυποθέσεις ασφάλειας για να μπορούν να παίζουν ελεύθερα οι μικροί μας φίλοι.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του σταθμού περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως: ομαδικά παιχνίδια, κατασκευές, μουσική και μουσικοκηνιτική αγωγή, θεατρική αγωγή, κουκλοθέατρο και πολλά ακόμα.
Επίσης στο πρόγραμμα περικλείονται εξωσχολικές εκδρομές σε μουσεία, θέατρα καθώς και εκδρομές ελεύθερου παιχνιδιού (πικ-νικ) Όλες οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες από το έμπειρο προσωπικό μας και έχουν πάντα σαν αρχή και κίνητρο να δώσουν στο παιδί την ευκαιρία να αναπτύξει όσο γίνεται καλύτερα την αντίληψή του, που όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για την μετέπειτα ποιότητα ζωής του.

1 Aξιολόγηση για Παραμυθούπολη

serifisk83 1 Aξιολογήσεις
mechanical engineer
5.0.0

ΕΙΝΑΙ ΤΈΛΕΙΟ … ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ. ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ. ΩΡΑΙΟΣ ΧΏΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΩ ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ …

Η αξιόλγηση αυτή ήταν ...; Interesting 0 LOL 1 Love 0