Αστεράκι μου λαμπρό

 

Γράψε την πρώτη Aξιολόγηση

ώς να μετρήσει κανείς την αγάπη ενός γονιού για το παιδί του.”

Σίγουρα είναι πιο μεγάλη από το ταξίδι που διανύει το φως ενός αστεριού μέχρι να φτάσει στη γη. Με γνώμονα λοιπόν την αγάπη μας για το παιδί δημιουργήσαμε τον νέο παιδικό σταθμό «Αστεράκι μου Λαμπρό» για να αγκαλιάσει 30 μικρούς φίλους προσχολικής ηλικίας (2,5 – 5 ετών)

Στόχος μας είναι να γίνουμε για το παιδί η πιο διευρυμένη του οικογένεια, το σπιτικό μέσα στο οποίο ο χρόνος του θα περνά με δραστηριότητες που θα οξύνουν τις αισθήσεις του, θα ανοίγουν τις πόρτες της γνώσης και θα τον προετοιμάσουν για την ζωή του.

Στο ταξίδι αυτό , συνοδοιπόροι είμαστε και εμείς, οι παιδαγωγοί που μέσα από την επιστημονική μας γνώση και την εμπειρία στεκόμαστε δίπλα του εμπνέοντας του αυτοπεποίθηση και δείχνοντας του τον τρόπο να ανακαλύπτει τα μυστικά της ζωής.

Συνεργάτες όμως επιθυμούμε να είστε και εσείς οι γονείς που αποτελείτε για το παιδί σας την πρώτη ασφαλή φωλιά και τον φάρο ηθικών αξιών.

Ελάτε λοιπόν να γνωριστούμε και επιτρέψτε μας να γίνουμε η συντροφιά του παιδιού σας στο ταξίδι της προσχολικής του ηλικίας.