Μέλισσα

 

Γράψε την πρώτη Aξιολόγηση

Η Μέλισσα δεν είναι απλά ένας Παιδικός Σταθμός, ” Είναι μια κοινωνία γεμάτη αγάπη και δημιουργία, όπου και το δικό σας παιδί, έχει μια θέση”.

Έχοντας κατανοήσει και σεβαστεί τις ανάγκες του κάθε παιδιού για κίνηση, γνώση, ψυχαγωγία, δημιουργία και έκφραση, φτιάξαμε με αγάπη ένα άνετο και ηλιόλουστο χώρο προσχολικής ηλικίας με κύριο στόχο την ασφάλεια και το ομαλό πέρασμα του παιδιού στην κοινωνία και το σχολείο.

Χρησιμοποιούμε προοδευτικές διδακτικές μεθόδους που δίνουν ερεθίσματα προς όλες τις κατευθύνσεις για μια πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του κάθε παιδιού.

Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις εκείνες, που δεν αφήνουν στα παιδιά περιθώρια να αισθάνονται την παραμικρή ανασφάλεια μακριά σας.

Μέσα από πρωτότυπες δραστηριότητες δίνουμε στο παιδί της προσχολικής ηλικίας τα ερεθίσματα εκείνα που θα το βοηθήσουν ν’αναπτύξει όλες τις δεξιότητες, καλλιεργώντας παράλληλα και τα φυσικά του χαρίσματα.

Με παιχνίδια θα μάθει τις πρώτες μαθηματικές και αναγνωστικές έννοιες, καθώς και τα πρώτα του Αγγλικά με τους ήρωες του Disney.

Η υγιεινή διατροφή, το πλούσιο παιδαγωγικό υλικό, η ασφάλεια του χώρου αλλά και οι ευρύχωρες και ηλιόλουστες αίθουσές μας, αποτελούν τον κύριο κανόνα για την σωστή του ανάπτυξη.